Loise(MIss Chatem)

az ő erejét és nyakláncát kapja Emma.

 

Gracie

az ő erejét és nyakláncát kapja Cleo.Amúgy Gracie Charlotte nagymamája.

Julia

az ő erejét és nyakláncát kapja Rikki.

 

 

Teliholdkor a lányoknak nagyon vigyázniuk kell, ugyanis nem nézhetnek a holdba, vagy akár csak a tükörképébe, különben teljesen kifordulnak önmagukból. Mindenáron vízbe akarnak menni, ám ha ekkor víz éri őket, különös módon kezdenek viselkedni, és csak reggel "térnek magukhoz", ha lenyugszik a hold.

Emma a Hold hatása alatt bolondot csinált magából, felfalt egy egész homárt, sértegette a családját és megcsókolta Byront, másnap meg nem emlékezett semmire. Cleo átment szirénbe, és énekével megbabonázta a város összes fiúját, Lewist meg is csókolta. Rikki szó szerint felforrt: amihez csak hozzá ért, felgyulladt. Ő Zane-t csókolta meg, súlyos égési sérüléseket okozva a fiúnak. 

   

 

 

Mayko sziget

Itt kezdődött minden: a lányok a Mayko-szigeten változtak át sellővé, és azóta gyakran visszajárnak oda. Jól érzik ott magukat, mert van egy kis barlang, ahol nyugodtan pihenni és beszélgetni tudnak. Nem csoda, hogy mikor üdülőteleppé akarják alakítani a szigetet, tiltakozni kezdenek, és nem is eredménytelenül: a Mayko-sziget érintetlen marad. A szigethez számos furcsa esemény kapcsolható, az emberek különlegesnek tartják. Ezen kívül pedig számos ritka állat- és növényfajnak ad otthont, például a Mayko-cápáknak.

 

 

 

 

A lányok medáljai három korábbi sellőtől, Ms Chathemtől és barátnőitől származnak. Az egyiket Emma találta a Mako-sziget barlangjában, és Cleónak adta. A másikat Rikki egy ékszerboltban látta meg, de Miriam sajnos megvette előtte. Zane azonban annyira szereti Rikkit, hogy azért is megszerezte neki a medált. Emmának pedig Ms. Chathem adta oda a sajátját. A medálok ezüstből készültek, akárcsak a láncuk, fedőlapjukon egy nagyon aprócska kő található, a belsejük pedig üreges, ki lehet nyitni, és képet tenni bele.

 

  

 

 Így néz ki, miután megvágta magát egy mérgező korallal...:S

A főcímdal:

 

I've got special power!That I'm not afraid to use.So come an this is my adventure,and this is my fantasy,it's all about living in the ocean being wild and free.'Cause I'm no ordinary girl,I'm from the deep blue underworld,land or sea I've got the power if I just beleive.'Cause I'm no ordinary girl,I'm from the deep blue underworld,land or sea,the world's my oyster I'm her pearlno ordinary girl.We've got to stick together, 'cause the best things come in threewant it to last forever,all the magic and fun at the sea.So come on this is our adventure,there's no telling were we'll go,and all I want is to live amongst.Cause I'm no ordinary girl,I'm from the deep blue underworld,land or sea I've got the power if I just beleive.'Cause I'm no ordinary girl, I'm from the deep blue underworld,land or sea,the world's my oyster I'm her pearlno ordinary girl.Come along it just gets better,so much to do and just so little time,'Cause it all depends on whether,you want to live and learn of whats behind.Cause I'm no ordinary girl, I'm from the deep blue underworld,land or sea I've got the power if I just beleive.'Cause I'm no ordinary girl,I'm from the deep blue underworld,land or sea,the world's my oyster I'm her pearl no ordinary girl.

Magyar szöveg:

Nekem van egy különleges képességem,és nem félek használni.Gyere hát, ez az én kalandom és az én fantáziám, mely az óceán életéről szól,vad és szabad.Mert én nem vagyok átlagos lány, a lenti mély kék világból jöttem,föld vagy tenger...Csak akkor van erőm, ha hiszek benne,mert én nem vagyok átlagos lány, a lenti mély kék világból jöttem,föld vagy tenger...Én vagyok a kagylóban a gyöngy, nem vagyok átlagos lány.Együtt kaptuk a képességeinket,mert a legjobb dolgok hármasával jönnek.Örökké tart minden varázslat és a tenger mulatsága.Gyere hát,ez a mi kalandunk, együtt indulunk,és semmi sem hiányzik.Mert én nem vagyok átlagos lány, a lenti mély kék világból jöttem,föld vagy tenger...Csak akkor van erőm,ha hiszek benne,mert én nem vagyok átlagos lány, a lenti mély kék világból jöttem,föld vagy tenger...Én vagyok a kagylóban a gyöngy, nem vagyok átlagos lány.Gyere a mindig a jó úton, mint sok mindenki, de csak kis időre,mert minden attól függ, hogy vajon tanulsz-e abból,amit átéltél.Mert én nem vagyok átlagos lány, a lenti mély kék világból jöttem,föld vagy tenger...Csak akkor van erőm,ha hiszek benne,mert én nem vagyok átlagos lány, a lenti mély kék világból jöttem,föld vagy tenger...Én vagyok a kagylóban a gyöngy, nem vagyok átlagos lány.

 

 

 

 

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Mennyire tetszett a 2. évad fináléja?
5 ( rettenetesen )
4 ( nagyon )
3 ( egész jó volt )
2 ( nem nagyon )
1 ( nagyon nem )