Saját írás, nem ellopni!!!

 

2X14  Cleo vs. Charlotte:

A kávézónak új főnöke lesz, aki nem más mint Ash. Ash sok újat vezet be, pl. új munkaruhát is. A sok változás nem tetszik Emmának, viszont kénytelen beletörődni. Emmát kirúgja Ash, de másnap elmegy hozzá, bocsánatot kér és elhívja moziba. Cleonak hiányzik Lewis ezért elhívja őt csalit szerezni.

  Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez


2X15 Nate az ellenállhatatlan:

Nate gitározni tanítja Kimet, hogy közelebb kerüljön Cleohoz. De persze Cleo kikosarazza őt. Zane vett egy több mint 100 éves parfümöt, aminek állítólag olyan illata van, hogy a sellőket megbűvöli és magához vonza. Zane megmutatja Lewisnak, ráömlik és nagyon büdös lesz tőle.  A parfümöt otthagyják az egyik asztalon, Nate megtalálja és magára fújja. Cleo, Emma és Rikki rögtön rámozdulnak Natre:) Amikor viszont megérzik a friss levegőt akkor magukhoz térnek. Lewis és Zane megakadályozzák, h a lányok Nate előtt sellővé változzanak a tengerparton. Mégis víz ér a lányok lábához, de elúsznak a barlangba.

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

 

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

2X16 : Lewis álma

Elliot szerelmes Kimbe, de nem tudja mit csináljon, ezért tanácsot kér Lewistól. Később Elliot elviszi Kimet a vidámparkba, de észreveszi, hogy csak kihasználja ezért dobja a lányt. Mindkettőjük kapott egy ,,kisérőt", Cleot és Lewist. Lewis azt álmodta, hogy lelepleződik a lányok titka, ami majdnem be is igazolódott, hiszen Kim szándékosan beleejtette azt a nagy macit amit Elliottól kapott. Cleo megakadályozza, hogy Elliot beleugorjon a vízbe, ezért elküldi őket. Cleo vizes lesz és leúszik a meder aljába, de mindenki felfigyel rá, hogy mi van ott. De szerencsére Lewis is észreveszi és kisegíti Cleot. Eközben Rikki és Ash sokat beszél egymással, Emma egyre féltékenyebb. A végén kiderűl, hogy  csak egy ajándékcsomagot állítottak össze neki, a hónap dolgozójának.

 Kattints ide a teljes kép megtekintéséhezKattints ide a teljes kép megtekintéséhez

2X17 Randi teliholdkor:

Ash randira hívja Emmát, csakhogy telihold van, ezért kénytelen visszmondani. Cleo és Rikki beszél Ashhel, hogy legyen merész, ezért egy romantikus vacsorát szervez Ash. Cleo segített Ashnek, csakhogy meglátta a hold tükörképét. Aztán Rikki fent vigyázott Cleora amíg Ash és Emma lent vacsoráztak. Cleo letépte az ablakról a kartont és Rikki is a hold hatása alá került. Emma kénytelen volt félbeszakítani a vacsit. Felment a lányokhoz az emeletre, csak hogy ők belelökték Emmát a kádba, ami tele volt vízzel. Cleo Emmát is a hold hatása alá kerítette. Rikki felhívta Ashhet, hogy Emma valamit mutatni akar neki. Már majdnem kinyitotta az ajtót, amikor beállított Lewis. Ash hazament. Reggel Cleo, Rikki, Emma és Lewis elment a kévézóba és Emma bevallotta Ashnek, hogy szereti. Végre elcsattant az első várva várt csók. :)

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

 

 

 

2X18 Az évforduló:

Cleo reggel megbeszéli a lányokkal, hogy megünneplik a sellővé válásuk évfordulóját. Emmát leönti Zane juiceval és berohan a hűtőházba. Zane segíteni akar Emmáának, nehogy lebukjon Ash előtt, de ő kirúgja a kávézóból. Zane elpanaszolja Rikkinek de egy kicsit másképp. Rikki elmeséli Emmának, aki azt állítja, hogy Zane hazudik. Ezen a lányok összekapnak. Cleo odahívja a lányokat a partra, csakhogy ők a fiúkkal érkeznekm akik összeverekednek. Cleo elküldi őket. Mivel nem engeik, hogy otthon tartsák az évfordulót, ezért a barlangba lesz. A lányok megígérik, hogy ott lsznek, de eközben Zane és Ash biliárdcsatát játszanak és a lányok teljesen elfelejtik a bulit. Lewis figyelmezteti Rikkit és Emmát, hogy Cleo már várja őket, ezért elrohannak a lányok és a fiúk is kibékülnek.

 

 2X19 Gracie emléke 1. rész:

Lewis kutatást végez a barlangba. Talált valamit a neten, hogy 50 vvel ezelőt más is kísérltet végzett a Meyko szigeten. Lewis felkeresi Max Hamiltont, aki először tagadja kutatásait. Lewis elmegy, de a férfi utánamegy. Meglátja ahogy Cleoval beszél és észreveszi a nyakláncot a nyakába. Lewis elviszi Maxnak a nyakláncot és felismeri, hogy ez Gracie volt. Lewis elszánja magát és elhívja Cleot a szigetre, csak nem ér rá, viszont Charlotteval visszamondja a randit. Lewis kiviszi Maxet a szigetre, hogy cserébe megkapja az öregember jegyzeteit. Max bemegy a barlangba, és ott találja Cleot, aki meglepődik. Leleplezi őt, de megőrzi a titkát. Lewis később elment Cleohoz és visszaadta a nyakláncot.

 

 

 

2X20 Gracie emléke 2.rész:

Charlotte féltékenykedik, hogy Lewis mostanába sokat lóg a lányokkal. Megnyugtatja a lányt, hogy csak egy közös projecten dolgoznak. Charlotte elmegy Cleoékhoz, hogy megtudja igazat mondott-e Lewis. Észreveszi a képet a nagymamájáról és elviszi Lewis elkezd faggatózni, hogy Charlotte mennyit tud a nagymamájáról. Eközben Ash találkozik Emmával a parton. Ash felkapja Emmát és beleviszi a vízbe, de Emma ökönyörög, hogy vigye ki. Ash kiviszi, és Emma el akar rohanni, de Ash utánamegy, hogy megkérdezze miért fél a víztől. Emma elhatározza, hogy megmutatja Ashnek, hogy sellő. Már majdnem belement a vízbe, csak mások jöttek le szörfözni, ezért Emma visszafordul. Kim beengedi Charlottot Cleo szobájába és elviszi azt a régi filmet, amin a nagymamája van. Megnézi a felvételt és meglátja Graciet sellőként. Charlotte nem ért semmit, Lewis pedig megpróbálja elhitetni vele, hogy nem léteznek sllők.

 

 

 

2X21Most már négyen vannak:

A lányok meg akarják semmisíteni a kutatásokat, de Lewis nem akarja, ezért inkább visszaadja Maxnak. Charlotte elkezd kérdezősködni, de Max először tagadja, aztán elárulja, hogy Gracie tényleg sellő volt. Charlotte kérdőre vonja Lewist, hogy miért hazudott neki. Újra megnézi a filmet és felismeri a barlangot a Meyko szigeten. Elmegy oda és meglátja, hogy valakik úsznak a víz alatt, ezért elbújik. Meglátja a lányokat sellőként és kihallgatja őket. A lányoknak sikerül meggyőzni Cleo apukáját, hogy had aludjanak ott, mert telihold lesz. Már felkelt a hold, de Charlotte még mindig a barlangba van. Már épp elindult, hogy megy haza, amikor meglátta, hogy felforr a barlang vize és beleugrik. Másnap felhívja Lewist , hogy mutatni akar neki valamit. Charlotte beleugrik a vízbe és sellővé változik.

 

2X22 A röplabda meccs:

Cleo találkozik Charlottal a víz alatt, ami rögtön elmesél a lányoknak. Charlotte nagyon élvezi a sellőséget. A lányok bukásra állnak tesiből, ezért a tanár felírjaőket a röpi csapatba. Csakhogy a csapatba még kell 1 ember, aki Charlotte lesz. A lányok megígérik Charlottenak, hogy segítenek. Charlotte a kávézóba felfedezi  Cleo erejét, amit meg is mutat a lányoknak. Másnap a röpi meccsen a lányok kénytelenek csalni, mert nagyon erős az ellenfél. A labda beleesik a vízbe, és Charlotte vizes lesz. A lányok szólnak neki, és elúszik. Ekkor jön rá a 2. erejére: a forralásra. Charlotte visszamegy és megnyerik a meccset csalás nélkül. Az ünneplésnél már a 3. erőt is tudja, a fagyasztást.

 

 

2X23: Nincs kegyelem:

Nate lefröcsköli Lewist miközbe horgászik. Beleakad a horog Nate jetskijébe, lerántja róla és a parta csapódik. Charlotte fél a delfinektől, ezért Lewis elviszi őt az állatkertbe Ronyhoz. Cleo épp dolgozik, ezért Lewis elmegy őt megkeresni. Charlotte addig odamegy Ronyhoz. Hogy csökkentse a félelmét, elkezd vele játszani. Lefröcsköli Rony Charlottot, így kénytelen beleugrani a vízbe. Charlotte, hogy távol tartsa a delfint, elkezdi használni erejét, amivel nagyon megijeszti. Ekkor érkezik meg Cleo és Lewis. A lányok és Charlotte között már nagyon megromlott a kapcsolat. Nate követeli, hogy Lewis fizesse ki a tönkretett Jetskije árát, de ő nem fizet. Nate ezért elviszi Lewis csónakját, de Charlotte bosszút áll az erejét használva. A lányok ezt észreveszik, és nagy nehezen sikerül megállítani.

 

2X24: 3 még társaság, 4 már tömeg:

Lewisnak szülinapja van. Charlotte meglepetésbulit akar, Cleo szerint viszont Lewis jobban örülne egy bulihajónak. Charlotte már mindent megszervezett, és ez Rikkinek nem nagyon tetszett, ezért összeveszett Charlotteval. Rikki úgy dönt, kihagyja a bulit és inkább Zanennel tölti az idejét. Cleo, Emma és Ash átmennek segíteni, de persze Charlotte minden munkát velük végeztet. Charlotte csak idegen embereket hív meg. Charlotte nem bírja ki, ha Lewis Cleoval van, ezért leküldi őket a raaktárba székért. Bezárja őket és a csőből vizet enged, így a lányok sellővé változnak. Ash és Lewis nem találják őket, ezért Ash felhívja Rikkit, de vele sincsenek. Ash meghallja Emma hangját, de nem tudja kinyitni az ajtót. Ekkor érkezik meg Rikki, aki segít a lányoknak.  Lewis nem jól érzi magát a buliján, mert nem ismer senkit. Előkerülnek a lányok és megérkezik a bulihajó. Így Lewis, Cleo, Emma, Rikki, Ash és Zane végül jót buliztak:)

 

 

 

 

 

2X25: Veszélyes vizeken:

Charlotte meg akarja tiltani Lewisnak, hogy találkozzon Emmával, Rikkivel és főleg Cleoval. A fiú ezért kerüli is a lányokat. Cleot kényszeríteni akarják, hogy mosogasson el, de ő elrohan. Útközben találkozik Charlotteval, aki megfélemlíti a lányt és elveszi a nyakláncát. Cleo hagy egy üzenetet Lewis mobilján, amit Charlotte eltett, hogy ne zavarja meg őket senki. Cleo elúszik a Mayko - sziget egyik olyan részére, ahol rengeteg a cápa. Don már nagyon aggódik, ezért a lányok segítségét kéri, de ők se találják. A lányok kénytelenek Lewishoz fordulni, aki megtalálja a telefonját Charlotte táskájába. Elmegy Maxhoz, aki segít neki, hogy hova mehetett Cleo. Lewis elmegy oda és segít Cleonak. A végén Lewis szakít Charlotteval és újra Cleoval járnak! (L) :)

 

 

2X26: Sellők harca:

 

Telihold van, de sokkal különlegesebb, mint ami szokott lenni. Ennél a teliholdnál az a sellő, aki a barlang vizében van, elveszthető az erejét ÖRÖKRE!  A lányok figyelmeztetni akarják Charlottet, de őt nem érdekli. Cleo, Emma és Rikki már felkészültek a teliholdra, amikor beállít Ash. Nagyon sok furcsa dolgot észlel Emma körül, ezért elkezdi faggati őt. Ezutá jön meg Lewis. Rikki és Cleo felmegy Lewissal az emeletre és vízcsobogást hallanak. Lewis bemegy a fürdőbe, de nem tudja elzárni a csapokat, ezért leküldi a lányokat. Eközben elkezd sípolni a teafőző, pedig nincs is bedugva a konektorba. Lent is elkezd folyni a csap, Ash nem tudja elzárni és csupa víz lesz. Lewis kimegy és leállítja Charlottet. Elmegy vele a szigetre, de Cleo utána megy. Lewis elterli Charlotte figyelmét, hogy a lányok ki tudjanak menni a vízből. Charlotte mérges lesz, vízből csinál kígyókat és azzal támadja a lányokat. Ezután elkezd bugyborogni a barlang vize és a lányok minden erejükt bevetve Charlottet a vízbe dobják, aki visszaváltozik emberré. Pár nap múlva Charlotte felkeresi Lewist, aki visszakéri Cleo medálját. Emma megmutatja Ashnek, hogy valójában micsoda ő. Ash meglepődik, de tetszik neki. Később a lányok és a fiúk lementek a partra és együtt úsztak!

 

 Teljes méretű kép megtekintése  Teljes méretű kép megtekintése

Teljes méretű kép megtekintése

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Mennyire tetszett a 2. évad fináléja?
5 ( rettenetesen )
4 ( nagyon )
3 ( egész jó volt )
2 ( nem nagyon )
1 ( nagyon nem )